Преди децата ти да те побъркат, прочети това!

(Найджел Лата)
Преди децата ти да те побъркат, прочети това!

Найджел Лата е най-известният психолог в Нова Зеландия, домакин на телевизионни предавания. Завършил е психология в Окланд, но има и диплома по зоология, както и магистратура по морска биология. Завършва клинична психология в Окландския университет. Лата е автор на няколко световноизвестни бестселъри за отглеждане и възпитание на подрастващи, сред които "Напред в Тъмноземието", "Как да разкрием хищниците сред нас", "Прочети това, преди пубертетите в дома ти да те побъркат!", "Бойни мъдрости за преуморени родители" и др.
Усещате ли как понякога децата всеки момент ще ви докарат до лудост? Крещели ли сте им до пълно прегракване? Идвало ли ви е някога да зарежете всичко и да изчезнете по-надалече? Защо е толкова трудно са сте родителите, които сте били убедени, че ще бъдете?
В ръцете си държите точната книга за изтормозени родители, които не са в състояние да проумеят защо възпитанието неизменно завършва с неистови крясъци и скубане на косите, когато се опитвате да внушите на децата си какви ще са последствията от техните постъпки. Тази книга ще ви помогне да издържите първите критични десет години и дори да се радвате на детето си, както и то на вас. Практични и разумни съвети, онагледени с примери от практиката, решения на проблеми, близки до ума, и изпълними стратегии. Всичко това от един родител и семеен терапевт, на когото всичко му е минало през главата.
Публикувана: 2012 година от издателство Колибри
Формат: 13x20 ISBN: 9786191500406
Коментарът не е изпратен! Трябва да сте влезли в системата! Влез

Последно препоръчани

Категории

× Моля изберете категория

Четат в момента