Не точно моя

(Катрин Байби)
Не точно моя

Съгласете се, че си е стрес: отваряш вратата, а на прага ти - бебе. Не точно твое... И няма значение, че жилището ти е охранявано като Форт Нокс и просто няма начин незабелязано да се промъкне някой отчаян шегаджия. Но точно това виждат ококорените очи на Кейт Морисън, богатата наследница на верига хотели, свикнала на необуздана свобода и предизвикателен начин на живот: спящо новородено момиченце пред нейния праг... и никой наоколо. Но как, по дяволите? И кой? И защо на нея?... Решена да задържи новороденото, докато не научи коя е майка му, Кейти е с пълни ръце и не се нуждае от Дийн - да се върти наоколо и да рови където не му е работа... особено когато присъствието му подбужда чувствата, които тя смята за отдавна зачеркнати. На свой ред Дийн Прескът знае, че Кейти го лъже за бебето. Не би трябвало да го интересува какво крие жената, която му разби сърцето... И все пак Дийн не може да устои на нуждата да защитава Кейти от безразсъдните й своеволия - или на желанието си да бъде близо до нея при всяка отворила се възможност. А едно бебе, появило се изневиделица, е възможност, и то каква! Врагове по принуда и съюзници по неволя, двамата ще трябва заедно да се изправят пред изненади, за каквито изобщо не са подготвени.
Публикувана: 2019 година от издателство Ергон
Формат: 13x20 ISBN: 9786191650989
В момента четат: Яна nikolina.petrakova Kiki
Последно препоръчана от: Elena Milusheva
Коментарът не е изпратен! Трябва да сте влезли в системата! Влез
6/12/2020 6:32:53 PM

0


5/12/2020 6:31:56 PM

0


5/12/2020 11:12:29 AM

Здравейте! Нова съм в сайта и искам да попитам книгите могат ли да се четата или изтеглят и как става това? Благодаря предварително.

0


5/12/2020 4:17:49 AM

Здравейте! Нова съм в сайта и искам да попитам книгите могат ли да се четата или изтеглят и как става това? Благодаря предварително.

1


Последно препоръчани

Категории

× Моля изберете категория

Четат в момента