Ханибал Лектър. Зараждането на злото

(Томас Харис)
Ханибал Лектър. Зараждането на злото

В предишните романи на Томас Харис "Червения дракон" и "Мълчанието на агнетата" читателите научават, че по време на Втората световна война доктор Лектър е изгубил цялото си семейство в Източна Европа. Новият роман е хроника на ранните години на доктор Лектър и хвърля светлина върху обстоятелствата на тяхната смърт и най-вече върху спомените му за Миша, неговата по-малка сестра. Читателите най-сетне ще проследят развитието на злото у него от самото начало.

"Шедьовър… Смразяващо възхитителен" Вестник "Обзървър"
"Най-просто казано заковаващ, блестящ трилър." Вестник "Дейли Мирър"
"Тръпките, ужасът, лукавата ерудираност и бляскав стил превръщат това произведение в нещо толкова повече от роман за сериен убиец... Авторът достига в заключението невиждано готическо величие. Как не могат всички бестселъри да дават толкова много!' Вестник "Гардиан"
"Това е най-добре написаният трилър и той години наред ще доминира на пазара с остроумието, ерудицията и финеса на превърналия се в нарицателно доктор Лектър. Той не е просто злодей от световна класа, а литературно събуждане на духовете на Гьоте и Гогол. Честна дума!" Вестник "Таймс"
'Читателите, очаквали появата на Ханибал, питат единствено дали е на нивото на "Червения дракон" и "Мълчанието на агнетата". За мен е удоволствие да дам отрицателен отговор. Много по-добър е. Стивън Кинг
'Ръководство и върхов пример как се пише съспенс. Харис е чисто и просто най-добрият автор на трилъри в наше време." Вестник "Вашингтон пост"Публикувана: 2007 година от издателство Колибри
Формат: 20x13 ISBN: 9789545294969
Коментарът не е изпратен! Трябва да сте влезли в системата! Влез

Последно препоръчани

Категории

× Моля изберете категория