Коментари
CMo CMo коментира Към звездите от Брандън Сандерсън
3/13/2021 10:18:59 AM
Към звездите
Страшно съм недоволен от тази книга, но какво да се очаква от тийн спейс саги. Интересен замисъл, но много слабо изпълнен. Прекалено много описания на пълнеж, не участващ в изграждането на историята. Чудно ми е защо има толкова висока оценка.
0


CMo CMo коментира Към небето от Брандън Сандерсън
10/28/2020 9:53:34 PM
Към небето
Тийн фанстастика, с прекалено описание на самите битки. Интересен до известна степен сюжет.
0


CMo CMo коментира Бъдещето на човечеството от Мичио Каку
4/25/2020 8:06:59 PM
Бъдещето на човечеството
Тази книги, особено краят ме хвърли в толкова много размисли и отговори на толкова много въпроси, които съм си задавал. Прекрасна книга, лека за четене.
0


CMo CMo коментира Десет малки негърчета от Агата Кристи
1/11/2020 8:31:24 AM
Десет малки негърчета
Доволно четиво, въпреки че в днешно време този тип история е филмиран многократно и някак си го няма това пленяващото, което е имало в първото издание на книгата. Трудно ме грабна в началото, за жалост едва след половината започна да ми става интересно и да искам да я прочета бързо.
0


CMo CMo коментира Ключът от Джеймс Ролинс
10/28/2019 1:14:40 PM
Ключът
Книгата започна много добре, разказвайки история за изкуствен интелект, но в един момент просто се превърна в поредица Сигма, герои, злодеи, нереалистични обрати. Очаквах малко повече!
0


CMo CMo коментира Астрофизика за заети хора от Нийл Деграс Тайсън
7/21/2019 5:45:18 PM
Астрофизика за заети хора
Като любител на космоса, или поне като такъв се смятам, като слабак по физика, книгата не успя да ме грабне, да я прочета на един дъх. Трудно успях да си представя множеството физични и асторномически термини. Предаването "Космо" много по-добре бе направено, може би заради визуалните ефектни или липсата на въображение на тема с която не съм свързан. Все пак я препоръчвам, защото ми бе препоръчана въодушевено. По-добра за мен си остава, "По-кратка история на времето" на Стивън Хокинг.
0


Четат в момента

Жанр

× Моля изберете жанр

Последно препоръчани