CMo
CMo
Лавици
В момента чета
Препоръчвам
Всички
Рейтинги
Всички
Ще чета
Всички
Чел съм
Всички
Любими Автори
Всички
Коментари
CMo CMo коментира Астрофизика за заети хора от Нийл Деграс Тайсън
7/21/2019 5:45:18 PM
Астрофизика за заети хора
Като любител на космоса, или поне като такъв се смятам, като слабак по физика, книгата не успя да ме грабне, да я прочета на един дъх. Трудно успях да си представя множеството физични и асторномически термини. Предаването "Космо" много по-добре бе направено, може би заради визуалните ефектни или липсата на въображение на тема с която не съм свързан. Все пак я препоръчвам, защото ми бе препоръчана въодушевено. По-добра за мен си остава, "По-кратка история на времето" на Стивън Хокинг.
0


CMo CMo коментира Фашизмът от Желю Желев
7/2/2019 1:00:02 PM
Фашизмът
Една от книгите, която не успях да прочета цялата. Началото, първите 50 страници бяха изключително интересни, след това все едно четох дипломна работа на тема Фашизъм. Единственото, което разбрах от тази книга е че разлика между Фашизъм и Комунизъм просто няма!
0


CMo CMo коментира Димитър Бербатов - По моя начин от Димитър Бербатов
7/2/2019 12:51:34 PM
Димитър Бербатов - По моя начин
Много лека и приятна за четене книга. В последно време трудно намирам такава, която да чета и да не мога да спра. Използван е простоват език, с който е описан пътя на един от малкото интелигенти и мъдри спортисти в България. Изключителен пример за младите и амбициозните.
0


Всички

Последно препоръчани

Категории

× Моля изберете категория

Четат в момента